Individueel traject

Goed slapen door natuurlijk slapen

Slapeloosheid komt steeds vaker voor en dan word je vaak met een kluitje in het riet gestuurd. Met slaapmedicatie word je slaapprobleem onderdrukt maar de oorzaak blijft. Door de oorzaak aan te pakken, krijg jij weer een goede nachtrust. Zo ben je uitgerust en vol energie. Je hoofd is helder en je hebt zin in de dag.

Intake

Praktijk Slaapkracht brengt de oorzaak van je slapeloosheid in kaart. Slapeloosheid komt niet zomaar uit de lucht vallen. Wij kijken naar je levenservaringen, je leefstijl en leefomgeving. Bij slaapkracht sta jij centraal. Langdurige overbelasting van je draagkracht leidt tot slapeloosheid. Tijdens het intakegesprek vinden we samen de triggers van je slapeloosheid en leren wij jou beter kennen.

Net zoals een wondje zichzelf heelt, zorgt versterking van je herstellend vermogen voor slaapherstel. De belangrijkste factoren die van invloed zijn op zelfherstel hebben te maken met:

  • Lichaam (voeding, beweging)
  • Gevoel (acceptie & stress)
  • Denken (overtuiging)
  • Relaties (familie & samenleving)
  • Zingeving & passie

Deze factoren spelen overdag en rol, maar ook sā€™ nachts als je herstelt en de dag verwerkt. Door deze gebieden aan te pakken, krijg jij weer balans en kom je weer in je kracht. Je levenskracht, je slaapkracht.

Behandeling

In het vervolggesprek leggen wij uit hoe slapeloosheid bij jou is ontstaan en ondersteunen je zelfherstel door gebruik te maken van orthomoleculaire geneeskunde en inzet van:

  • Natuurlijke stoffen (voedingssupplementen)
  • Voedingsadvies (als vervanging van voedingssupplementen)
  • Gezond gedrag (verbeteren van leefstijl in kleine stapjes)
  • Oerprikkels (voor meer rust & weerstand)

De behandeling wordt op jou afgestemd en uitgediept op de punten waar nodig.

Een consult vindt bij voorkeur plaats bij jou thuis om zo een beter totaalbeeld krijgen. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om thuis af te spreken dan kan het ook bij ons op locatie.

Wanneer contact opnemen?

Ervaar je slaapproblemen neem dan contact op. Dan kunnen wij samen actie ondernemen om je slaapprobleem aan te pakken. Zo vind jij je slaapkracht terug.

Meer weten?

Meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Of heb je vragen over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Plan een intakegesprekĀ