Lezingen

Lage studiecijfers bij uw studenten?

Wilt u uw studenten laten excelleren?

Wilt u tot de beste onderwijsinstellingen behoren?

Ruim 30% van de studenten voelt zich onvoldoende uitgeslapen om goed te kunnen studeren en scoren een significant lager cijfergemiddelde dan studenten zonder slaaptekort (gemiddeld 0,5 lager).

Slechte studieprestaties door slaaptekort

Slaaptekort kan leiden tot concentratieproblemen en slechtere studieprestaties. Slaap zorgt voor een goede verwerking en opslag van nieuwe informatie. Een groot deel van de studenten is een avondmens en behaalt lagere studieresultaten doordat ze chronisch slaaptekort opbouwen door te vroege colleges. Uit het onderzoek blijkt dat studenten met een kennis over gezonde slaapgewoontes hogere cijfers halen. Het is daarom van belang dat studenten de juiste kennis hebben en toepassen.

Als je slecht slaapt ben je overdag moe, prikkelbaar en slaperig. Je hoofd zit vol met watten. Colleges volgen lukt niet.

Steeds meer mensen krijgen last van slapeloosheid. Ze kunnen moeilijk inslapen, doorslapen of zijn vroeg wakker. Als je niet goed slaapt ontregelt je lichaam en kun je overdag niet goed presenteren.

Als studenten niet goed slapen en de studieresultaten nemen af kan een training over slaap zinvol zijn voor uw organisatie. Slecht slapen verdwijnt niet zomaar maar vraagt om actie.

Aanpak

Bij een lezing van Slaapkracht kijken we samen met de verantwoordelijke afdeling waar de oorzaak van het slaapprobleem ligt bijv. door stress? We stemmen de lezing af op de zaken die spelen. Het intakegesprek duur zo’n 1,5 tot 2 uur.

Onderneem actie en pak de slaapproblemen aan in uw organisatie en boek een training of lezing bij Slaapkracht!