Over Slaapkracht

Over Slaapkracht

Slaapkracht helpt mensen met slapeloosheid. Door overbelasting van je draagkracht ontstaat slapeloosheid. Wij zoeken naar de oorzaak van de slapeloosheid en lossen het op een natuurlijke manier op.

Over mij

Johannes Krol       Slaapcoach

Ik ben Johannes Krol, getrouwd en vader van 2 tieners. Ik ben een Fries die verder kijkt dan Friesland. Van jongs af aan ben ik geboeid door bijen. Als imker probeer ik bijen te begrijpen en op een natuurlijke manier te helpen.

7 jaar terug belandde ik op de Intensive Care in Sneek. Waarom werd ik als gezonde man plotseling zo ziek? Deze vraag heeft ervoor gezorgd dat ik na een afgeronde hbo-studie tot Orthomoleculair Natuurkundig Therapeut in 2020 start met Slaapkracht. Praktijk voor slaap en gezondheid.

Graag zet ik me in om mensen in hun kracht te zetten door ze op een natuurlijke manier beter te laten slapen. Slaap heb je nodig, net zoals bijen bloemen nodig hebben.

Gezonder en persoonlijke groei

Clienten merken regelmatig dat ze door de behandeling ook gezonder worden en een persoonlijke groei doormaken. Met Slaapkracht sta jij in jouw kracht.

Benieuwd wat Slaapkracht voor jou kan betekenen?

Meer informatie over Slaapkracht of wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren je graag over onze werkwijze en kijken welk traject bij jou past.

Plan een intakegesprek